Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Oficina Jove acull tres voluntaris de Letònia i Bèlgica

L'Oficina Jove acull tres voluntaris de Letònia i Bèlgica

Els joves continuaran el projecte de recerca sobre les tradicions del Pirineu català L'intercanvi l'impulsa el Servei de Voluntariat Europeu, que també ofereix l'opció que des de l'Alt Urgell es programi estades a d'altres països

Voluntaris de Letònia i Bèlgica a l'Oficina Jove
Voluntaris de Letònia i Bèlgica a l'Oficina Jove
21/02/2012 13:05

Aquesta setmana s'han incorporat a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell tres nous joves que participen en el Servei de Voluntariat Europeu. Són Inese Busa i Roberts Garlvisns, de Letònia, i Rémi van Lierde, de Bèlgica, que durant una estada de sis mesos donaran continuïtat al projecte Una mirada europea a la cultura i tradició pirinenca. Aquesta recerca sobre el Pirineu català la van iniciar l'any passat tres joves vinguts d'Hongria, Suècia i Turquia.

La regidora de Joventut de l'Ajuntament de la Seu, Meritxell Planes, valora el fet de “poder acollir una vegada més tres voluntaris del programa Joventut en Acció, ja que és molt bo que hi hagi intercanvis i que els joves que venen coneguin les nostres tradicions i les puguin compartir i difondre a d'altres països d'Europa”. Per Planes, aquest tipus d'intercanvis "comporta una riquesa tant per als joves que ens visitin com pels joves urgellencs", tant amb l'intercanvi personal com amb el bloc obert a la web de l'oficina.

Els joves participaran en diversos esdeveniments locals que van recollint a través d'un document audiovisual. Paral·lelament, la Inese, el Roberts i el Rémi donaran a conèixer als urgellencs quines oportunitats tenen per a portar a terme projectes en un altre país de la UE, a través del programa del Servei de Voluntariat Europeu.

Mostrar formulari de contacte