Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Oficina Jove de l'Alt Urgell incorpora dues noves voluntàries europees

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell incorpora dues noves voluntàries europees

La Marion, de França, i la Lenna, d'Alemanya, col·laboraran en tasques relacionades amb la cultura local. El servei urgellenc també ofereix la possibilitat que joves de la comarca facin estades de voluntariat a l'estranger

Les voluntàries europees Marion i Lenna, amb l'alcalde de la Seu, Albert Batalla
Les voluntàries europees Marion i Lenna, amb l'alcalde de la Seu, Albert Batalla
17/10/2016 18:33

El Servei de Mobilitat Internacional de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell ha incorporat dues noves voluntàries. Són la Marion, de França, i la Lenna, d’Alemanya, que en el marc del programa Erasmus+ realitzaran fins a mes d'abril vinent diverses tasques de voluntariat en institucions i entitats culturals de la comarca.

El Servei de Voluntariat Europeu que portaran a terme ambdues joves se centrarà en activitats de caire cultural, amb l'objectiu que facin difusió de la cultura pirinenca i catalana entre els joves provinents d'arreu d'Europa. Alhora, es vol afavorir l’intercanvi intercultural i animar el jovent de l'Alt Urgell a aprofitar també les oportunitats d'estada en d'altres països que ofereix el programa Erasmus+.

La Marion i la Lenna realitzaran al llarg d’aquest sis mesos tasques per a entitats com ara Pirineus Creatius, que fomenta precisament l'intercanvi cultural amb col·lectius i artistes d'arreu d'Europa. També col·laboraran en projectes propis de l’Oficina Jove i en la difusió de les oportunitats el programa Erasmus+ a través de mitjans com ara RàdioSeu, tallers a centres educatius, l'Escola Oficial d'Idiomes, xarxes socials i el Cafè dels Idiomes. 

Des de l'Ajuntament de la Seu recorden que, a través del programa Servei de Voluntariat Europeu, l'Oficina Jove de l'Alt Urgell ja ha acollit 27 joves voluntaris i voluntàries de diversos països europeus i s’han enviat 7 joves urgellencs a d’altres països. Tots aquells joves d'entre 17 i 30 anys d'edat que vulguin realitzar un servei com aquest en un altre país, es poden assessorar al local del Centre Cívic l'Escorxador, que també està acreditat com a entitat emissora de voluntaris.

Mostrar formulari de contacte