Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Oficina Jove de l'Alt Urgell ofereix una nova edició del curs de premonitors de lleure

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell ofereix una nova edició del curs de premonitors de lleure

La proposta formativa, inclosa en el Pack Lleure 2017, tindrà lloc del 10 al 13 d’abril. Les places són limitades
Curs de premonitors
06/03/2017 17:05

L’Àrea de Joventut i Infància de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell organitza una nova edició del curs de premonitors de lleure, adreçat a joves a partir de 16 anys. L'activitat formativa està inclosa en el Pack Lleure 2017 que properament publicarà la resta de cursos que engloba, entre ells el curs de monitor de lleure.

Les sessions seran entre setmana, del 10 al 13 d'abril, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia, a les instal·lacions de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell. El preu és de 38 euros i les inscripcions es poden fer a la mateixa oficina, que també serà l'encarregada de lliurar el certificat al final del curs mitjançant l'Ajuntament. Les places són limitades.

La regidora de Joventut i Infància del Consistori urgellenc, Sílvia Iscla, afirma que “és una molt bona oportunitat per formar-se i començar a endinsar-se en el món del lleure". Iscla valora el fet que hi hagi "joves a la comarca interessats en realitzar aquest curs" perquè "això significa que les tasques i les activitats de lleure que es realitzen actualment a l'Alt Urgell podran tenir continuïtat”.

Teoria i tècnica

El curs de premonitor de lleure s'estructura en dos tipus de contingut: teoria i tècniques. La part teòrica ofereix una base sobre la qual fomentar la didàctica i també donar elements útils d'anàlisi per a la reflexió sobre “fer de monitor/a”. Pel que fa a les tècniques, s'ofereixen recursos per portar a terme la metodologia.

El curs de premonitor té com a objectius sensibilitzar possibles futurs monitors i monitores sobre la tasca d’educació que portaran a terme amb els infants; oferir elements de reflexió sobre què significa educar i no entretenir; iniciar un ventall de recursos tècnics que donen suport a la tasca educativa; practicar una programació pedagògica prèvia de diferents tipus d'activitats convencionals de lleure infantil i/o juvenil; i informar de les diferents tasques del premonitor.

Cal remarcar, a més a més, que els professors d'aquest curs de premonitors de lleure seran persones de la comarca, és a dir, joves amb el títol de directors en el món del lleure. En la proposta formativa hi col·laboren la Direcció General de Joventut, l'Escola Forca i l’Oficina Jove de l’Alt Urgel

Mostrar formulari de contacte