Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Oficina Jove de l'Alt Urgell organitza el taller 'Talla amb els mals rotllos'

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell organitza el taller 'Talla amb els mals rotllos'

Tindrà lloc aquest dimarts i dijous, de les 17.30 a les 19.30 hores, al Casal de Joves l'Escorxador. La iniciativa vol fomentar la reflexió per evitar la violència masclista

Talla amb els mals rotlllos - Taller
Talla amb els mals rotlllos - Taller
26/04/2010 20:11

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell de la Seu ha organitzat per aquest dimarts i dijous, 27 i 29 d'abril respectivament, un taller que porta per títol 'Talla amb els mals rotllos'. L'activitat es farà de dos quarts de sis de la tarda a dos quarts de vuit del vespre al Casal de Joves l'Escorxador.

El programa 'Talla amb els mals rotllos' pretén incorporar i fomentar la participació activa de la població juvenil en la creació de missatges que afavoreixen les relacions lliures de violència masclista.

Des de l'Oficina Jove s'afirma que l'objectiu d'aquest taller és "fer arribar a la població jove i adolescent missatges de prevenció que ajudin a evitar les conductes que poden acabar conduint a una relació abusiva en les primeres experiències sentimentals".

'Talla amb els mals rotllos. Per evitar la violència masclista. Tu què hi tens a dir?' fomenta la reflexió davant les situacions en què apareix la possessió, la gelosia desmesurada i el control; la cultura del pacte i el diàleg davant dels conflictes i la ruptura davant les primeres manifestacions de violència en una relació afectiva.

Mostrar formulari de contacte