Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Oficina Jove de l'Alt Urgell promou la participació dels joves

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell promou la participació dels joves

Un grup de discussió i una enquesta s'utilitzaran per valorar els serveis actuals i constatar els interessos del col.lectiu L'objectiu final és elaborar els nous Plans Locals de Joventut 2012-2015
Joves - Reunió Opina
10/01/2012 09:55

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell (OJAU) vol potenciar la participació dels joves a través d'un grup de discussió, una enquesta i la comunicació directa amb els responsables del servei. L'objectiu final és tenir constància dels interessos del jovent alturgellenc, per així elaborar els nous Plans Locals de Joventut 2012-2015.

En primer lloc, l'OJAU ha convocat el col.lectiu a una reunió que se celebrarà el pròxim divendres, 13 de gener, a les set de la tarda al Centre Cívic l'Escorxador. Els joves opinaran sobre els serveis i recursos que hi ha actualment a la comarca. La inscripció per prendre part en aquest grup de discussió es pot fer a través del correu electrònic alturgell@oficinajove.cat o bé al telèfon 973355608.

D'altra banda, la col.laboració del jovent se sol.licita també a través d'una enquesta, en què es pregunta sobre el coneixement d'iniciatives com la BICAT, l'Espai Actiu de Recerca de Feina o el Voluntariat Europeu, entre d'altres. Alhora, es planteja l'opinió sobre l'oferta formativa o d'oci que hi ha a l'Alt Urgell, així com la situació laboral o familiar actual.

El darrer Butlletí Jove estableix finalment un fil directe de contacte amb el conseller de Joventut de l'Alt Urgell, Ricard Pérez, i la regidora de Joventut de la Seu d'Urgell, Meritxell Planes, als quals se'ls pot fer arribar preguntes o inquietuds.

Servei d'informació i assessorament

L'OJAU és un servei d’informació i assessorament adreçat principalment als joves de l’Alt Urgell. La prioritat és la d’esdevenir "útils i actius" en facilitar l’accés a la informació en temàtiques com els estudis, el treball, els viatges, la salut o l'habitatge. A més a més, també s'ofereix informació sobre cursos, recursos i subvencions, activitats o l'agenda local i comarcal.

L'Oficina inclou els serveis joves de l'Ajuntament de la Seu, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell i  la Generalitat de Catalunya.

Mostrar formulari de contacte