Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Oficina Jove i Creu Roja organitzen un curs de primers auxilis

L'Oficina Jove i Creu Roja organitzen un curs de primers auxilis

Les classes serveixen per adquirir formació en un àmbit sanitari amb demanda La durada es de 50 hores i s'impartirà entre el 13 d'abril i el 18 de maig
Creu Roja - Curs de primers auxilis 2015
24/03/2015 16:06

El servei de salut de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell col·labora amb Creu Roja en l'organització d'un curs de primers auxilis, oficial i homologat. Tindrà una durada de 50 hores, serà impartit per professionals de Creu Roja.

La regidora de Joventut de l'Ajuntament de la Seu, Meritxell Planes, remarca que “es tracta d'un curs important i útil per ampliar la formació i el currículum dels joves, i per fer front a la demanda de formació relacionada amb l’àmbit de la salut”.

Les classes tindran lloc entre el 13 d'abril i el 18 de maig, de dilluns a divendres, de les vuit del vespre a les deu de la nit, a les instal·lacions de Creu Roja Alt Urgell, al costat mateix del Parc de Bombers de la Seu. Per poder participar-hi cal inscriure's prèviament a l'Oficina Jove, on es facilitarà un model de sol·licitud de Creu Roja que cal omplir. El preu és de 150 euros, tot i que per als voluntaris de l'entitat la inscripció és gratuïta.

Mostrar formulari de contacte