Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Oficina Jove organitza tallers de recerca de feina en grup

L'Oficina Jove organitza tallers de recerca de feina en grup

Les sessions es fan cada dijous al matí a la sala polivalent del Centre Cívic l'Escorxador. S'hi tracta temes com ara el perfil professional, l'autoconeixement i l'elaboració d'un currículum

Tallers de recerca de feina
Tallers de recerca de feina
16/03/2016 17:41

L’Oficina Jove de l'alt Urgell està duent a terme uns tallers de recerca de feina sota el títol 'Pre-Ocupa’t'. Aquestes càpsules tenen lloc cada dijous, de dos quarts d'onze del matí a les dotze del migdia, a la sala polivalent del centre cívic l'Escorxador. Aquest dijous, per exemple, s'hi fa el taller 'Defineix el teu perfil professional'.

Segons informa l'Ajuntament de la Seu, els tallers s'adrecen a joves que estan inscrits al Servei de Treball i Garantia Juvenil de l'Oficina Jove, persones usuàries de l'EARF o bé altres persones que estan cercant feina.

Els altres dos tallers d'aquest mes de març, el del dijous 24 i el del dijous 31, seran: 'Quin és el teu objectiu professional?' i 'Crea el teu currículum vitae'. La primera jornada va ser el 10 de març amb un taller de coaching.

L’objectiu general consisteix a donar a conèixer eines i estratègies que millorin l’ocupabilitat juvenil, i al mateix temps, poder ampliar els coneixements, capacitats i habilitats d’un mateix. Aquestes càpsules s’imparteixen principalment a grups reduïts amb la finalitat de garantir una bona comunicació i poder resoldre els possibles dubtes. La metodologia que s’utilitza és a partir de dinàmiques de grup i de la reflexió. La temàtica versa sobre temes de recerca de feina com poden ser l'autoconeixement, l'orientació professional, el mercat de treball, les competències professionals i els canals de recerca.

Mostrar formulari de contacte