Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / 'L'or del Rin', nova proposta d'òpera en directe a Cinemes Guiu

'L'or del Rin', nova proposta d'òpera en directe a Cinemes Guiu

L'obra va iniciar la teatrologia operística de Richard Wagner L'emissió des de la Scala de Milà serà dimecres vinent a les 8 del vespre
'L'or del Rin'
19/05/2010 10:29

Cinemes Guiu continua amb les seves propostes d'òpera en directe des dels millors teatres europeus, mitjançant el Circuit Català de Cinema Digital. La propera cita és L'or del Rin des de la Scala de Milà, dimecres vinent dia 26 a les 8 del vespre.

L’Or del Rin és la primera obra de la tetralogia operística de Richard Wagner, L’anell dels Nibelungs. És el màxim exponent de l’art complet, terme descrit per Wagner per referir-se a una obra que inclou totes les àrees de l’expressió artística: dansa, teatre, música i arts visuals. L'obra transporta l'espectador a un món de déus, mortals, nans i gegants. L’emoció i el poder dramàtic de la música inclou una de les innovacions de Wagner: el leitmotiv. L’orquestra pren també gran importància i esdevé un personatge més de l’obra.

A més de la Seu, la projecció es farà a una vintena més de ciutats petites i mitjanes, com per exemple Tàrrega, Mollerussa, Lleida, Girona, Berga i Terrassa. A més, el sistema del CCCD s'està expandint fora de Catalunya i ja s'hi han incorporat cinemes de València, Montsó, Valladolid, Durango i Galdakao.

Mostrar formulari de contacte