Sou a: Inici / Notícies / L'Organyà i La Seu segueixen a la part alta dels seus grups

L'Organyà i La Seu segueixen a la part alta dels seus grups

L'equip ganxo guanya a Ribera d'Ondara (1-3) i els urgellencs ofereixen una altra golejada (5-1) amb el Sant Ramon L'Oliana s'endú el derbi amb el Nargó (0-2). Derrota del Castellciutat a Ivars (1-0)

La Seu F.C 2008-2009
27/10/2008 09:36

El CF Organyà i el FC La Seu continuen amb el seu bon inici de temporada. A Primera Territorial, l'Organyà va guanyar a Ribera d'Ondara per 1-3, tot i haver encaixat un gol als dos minuts de joc. El matx es va decidir a la recta final gràcies a la insistència dels ganxos en atac. L'Organyà és quart amb 15 punts.

A Segona, La Seu ha regalat una altra golejada als aficionats. Ahir va vèncer el Sant Ramon per 5-1. A la mitja part, el marcador ja era de 3-0. Amb aquest resultat, els urgellencs sumen 13 punts i són tercers, a només tres punts del líder, el Vilanova de la Barca.

I al segon derbi comarcal de la temporada, l'Oliana es va imposar al Coll de Nargó per 0-2. Els olianesos van marcar els gols als 15 minuts de joc, tant a la primera part com a la segona, i pugen així fins a la setena posició, amb 10 punts. En canvi, el Nargó es queda quinzè amb 7 punts. En una situació semblant està el Castellciutat, que va perdre amb el segon classificat, l'Ivars, per 1-0.

-----------------------------------------------------

En hoquei patins, el CH Cadí sènior ha aconseguit un empat amb el Bell-lloc (7-7). Els benjamins i els prebenjamins van vèncer els equips del Lleida Llista pels resultats de 12-2 i 3-0. Als partits a fora, derrotes de l'infantil a Girona (17-1) i de l'aleví a Olot (14-2).

----------------------------------------------------

I en futbol sala, el Trans Seu va guanyar dissabte el Puiggròs (5-2) i ocupa el tercer lloc de la seva nova categoria, la Primera Territorial.