Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'ornitòleg Jordi Dalmau participa en el taller 'Natura i imaginari d'Andorra'

L'ornitòleg Jordi Dalmau participa en el taller 'Natura i imaginari d'Andorra'

El curs s'emmarca en els preparatius de la Universitat d'Estiu del Principat

Jornada d'anellament al riu Segre
Jornada d'anellament al riu Segre
13/06/2008 11:42

La Secretaria d’Estat d’Ensenyament Superior i Recerca del Govern d'Andorra organitza el dilluns, 16 de juny, a les 20.30 hores, al Centre d’Autoaprenentatge de Català de la Massana, el tercer taller gratuït que s’emmarca en els preparatius de la Universitat d’Estiu d’Andorra.

El taller, que porta el títol “Natura i imaginari d’Andorra” i s’obre al públic en general, analitzarà la relació dels humans amb la mitologia animal, destriarà realitat i ficció d’algunes espècies animals que habiten els Pirineus, i divulgarà el coneixement i el respecte a les espècies protegides.

El taller comprendrà d’una xerrada que anirà a càrrec de l’ornitòleg i naturalista, Jordi Dalmau.

La difusió de la llengua catalana i de la cultura andorrana constitueixen els eixos bàsics del treball de la xarxa pública dels Centres d’Autoaprenentatge de Català d’Andorra, que aquest any s’impliquen en la promoció de la XXV edició de la Universitat d’Estiu d’Andorra, promovent un cicle d’activitats de primavera i tardor.

El Departament d’Innovació i Recerca del Govern d’Andorra, responsable de la Universitat d’Estiu, ha volgut que la xarxa pública dels Centres d’Autoaprenentatge de Català aculli i divulgui aquestes trobades per fer conèixer el patrimoni cultural immaterial pirinenc i andorrà. D’aquesta manera, els assistents als Centres d’Autoprenentatge, mentre aprenen català o en reforcen el nivell, podran comparar el seu patrimoni cultural amb el d’Andorra i els Pirineus.

El Centre d’Autoaprenentatge de Català de la Massana se situa a l’avinguda del Través, 41, 1r.

Mostrar formulari de contacte