Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'urgellenc Ramon Escuder opta als Premis Estatals al Voluntariat de la Creu Roja

L'urgellenc Ramon Escuder opta als Premis Estatals al Voluntariat de la Creu Roja

Les candidatures apareixen en una web específica i els guardonats s'escolliran entre els qui obtinguin més votacions populars. El període per votar finalitza el pròxim diumenge, 31 de gener
Ramon Escuder
27/01/2016 11:55

L'urgellenc Ramon Escuder opta, entre 34 candidats més d'arreu d'Espanya, als Premis Estatals al Voluntariat de la Creu Roja (Premis 'amb V de Voluntariat), organitzats per primera vegada per la institució. Les candidatures apareixen en una web específica i els guardonats s'escolliran entre els qui obtinguin més votacions populars. El període per votar finalitza el pròxim diumenge, 31 de gener, a les 23.59 hores.

Ramon Escuder Cerqueda va ser cofundador de la Creu Roja a l'Alt Urgell i està en actiu des de fa 47 anys, essent un dels voluntaris més veterans de la demarcació de Lleida. Actualment és president local de l'entitat i exerceix de lligam amb les institucions del territori. Ha recorregut milers de quilòmetres per atendre accidents de tràfic o participar en recerques, formació, atenció social i psicosocial, a més de serveis públics en general. Des de Creu Roja s'assenyala que "parlar de Creu Roja a l'Alt Urgell és pensar en Ramon Escuder".

Els Premis Estatals al Voluntariat de la Creu Roja es lliuraran el pròxim 12 de febrer en el marc del Congrés Estatal, que tindrà lloc a València. La finalitat de la iniciativa és reconèixer la tasca individual realitzada per les persones voluntàries a la Creu Roja Espanyola, així com posar en valor i donar visibilitat a l'acció voluntària. L'elecció dels premiats la durà a terme un jurat que es constituirà de forma específica per a aquests Premis Estatals al Voluntariat de Creu Roja i decidirà els premiats el 3 de febrer a Madrid.

Pel que fa als vots, es poden adjudicar tres medalles (or, plata i bronze) entre les persones triades. La votació es valida a través d'un correu electrònic de confirmació. Entre les 20 candidatures amb més suports, un jurat escollirà els 5 voluntaris que rebran finalment els guardons.

Mostrar formulari de contacte