Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'urgellenc Toni Vilarrubla, nou vicepresident de la Federació de Caça de Lleida

L'urgellenc Toni Vilarrubla, nou vicepresident de la Federació de Caça de Lleida

El president del Club de Caça i Pesca Alt Urgell ha format part de la candidatura de Ramon Mayench, que ha guanyat les eleccions territorials. El nou equip rellevarà Jaume Teixidó, que optava a la reelecció

Toni Vilarrubla amb el nou president de la Federació de Caça de Lleida, Ramon Mayench (Foto: Club de Caça i Pesca Alt Urgell)
Toni Vilarrubla amb el nou president de la Federació de Caça de Lleida, Ramon Mayench (Foto: Club de Caça i Pesca Alt Urgell)
12/05/2024 12:10

La Federació de Caça de Lleida tindrà com a vicepresident primer l'urgellenc Toni Vilarrubla, que forma part de candidatura de Ramon Mayench, escollida en les eleccions territorials que l’entitat ha celebrat aquest dissabte a Lleida i la Pobla de Segur. El nou equip rellevarà Jaume Teixidó, que ha ocupat el càrrec durant dotze anys i optava a la reelecció.

La llista encapçalada per Mayench ha sumat 78 vots, dels quals 57 emesos a la mesa electoral de Lleida ciutat i 21 a la mesa que s'ha instal·lat a la Pobla de Segur. Per la seua part, la proposta liderada per Teixidó ha aconseguit 37 vots, 28 comptabilitzats a la capital del Segrià i 9 al Pallars Jussà.

Després del recompte, Ramon Mayench ha manifestat que l'objectiu serà evitar la divisió i la confrontació interna que han existit en els darrers anys, i ha avançat que buscarà suports per optar a la presidència de la Federació Catalana. Per la seva banda, Toni Vilarrubla, president del Club de Caça i Pesca de l'Alt Urgell, ha assegurat que com a màxim representant de l'entitat al Pirineu "defensarà" el territori "amb un gran equip".

Mostrar formulari de contacte