Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'ús del transport escolar ha estat testimonial a l'Alt Pirineu i Aran en el retorn a les aules

L'ús del transport escolar ha estat testimonial a l'Alt Pirineu i Aran en el retorn a les aules

Un total de 13 escolars han demanat el servei, pràcticament tots de sisè curs de primària. Els consells comarcals atenen les demandes de les escoles o instituts
Transport escolar
01/06/2020 16:05

La demanda de transport escolar a l'Alt Urgell, l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà, ha estat testimonial aquest dilluns, dia de la reobertura dels centres educatius en la fase 2 de la desescalada del confinament per la COVID-19. En el conjunt d'aquestes quatre comarques, tot just una dotzena de nens faran ús del servei, la majoria de sisè de primària.

A l'Alt Urgell utilitzaran el transport escolar dos alumnes. Al Pallars Sobirà, on en feien ús uns 490 nens i nenes, solament dos estudiants han demanat un desplaçament per dimecres i un sol estudiant per divendres. A la comarca del Pallars Jussà, també el dimecres i el divendres, s'activaran dues línies per portar dos nens a l'escola de la Vall Fosca. En aquesta comarca, un total de 336 nens fan ús del transport. A l'Alta Ribagorça sis nens requeriran del servei tres dies a la setmana.

Finalment, a la Val d'Aran els alumnes es desplacen amb l'autobús de la línia regular de transport públic que ja existeix. És per aquest motiu que no s'ha hagut d'activar cap línia de transport addicional.

Els consells comarcals activen el transport escolar en aquesta segona fase en funció de les demandes de les escoles o instituts.

Mostrar formulari de contacte