Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Més de 800 persones fan activitat física amb les escoles esportives municipals

Més de 800 persones fan activitat física amb les escoles esportives municipals

Un total de 400 padrins i 409 adults prendran part en alguna de les propostes de la temporada 2011-2012 Entre les activitats amb més demanda destaca l'aiguagim, la gimnàstica de manteniment, el ioga, el tai-txi, la marxa nòrdica o el pàdel
Activitat esportiva
29/09/2011 14:43

Un total de 836 urgellencs i urgellenques de totes les edats practicaran alguna de les activitats físiques que oferten de les diferents escoles esportives municipals al llarg del nou curs 2011-2012. Aquesta xifra representa un lleuger increment respecte les inscripcions realitzades el curs passat, la major part de les quals s'ha fet de manera telemàtica.

Les activitats físiques que han obtingut més demanda per part dels usuaris han estat, com ja ve ser tradicional, les destinades a les persones grans, amb 400 inscripcions. En destaca l'èxit de l'aiguagim, amb 107 inscrits, seguit de la gimnàstica de manteniment, amb 74, que ha omplert totes les places disponibles. Una altra activitat amb molt bona resposta ha estat el ioga, amb 149 padrins i padrines inscrits i només un grup disponible.

Respecte a les escoles esportives dirigides al públic adult s'hi han inscrit un total de 409 persones. Als estiraments i col·locació s'hi han apuntat 30 persones, activitat que ja queda tancada; segueix el condicionament físic, amb 51 participants, i a la correcció postural, novetat d'aquest curs, en què hi prendran part un total de 30 persones.

També destaquen com a activitats amb una bona acceptació el tai-txi, amb 52 inscrits; la marxa nòrdica, amb 51; o el pàdel, que en la seva estrena com a escola municipal ja compta amb 42 alumnes.

Pel que fa a l'oferta esportiva per als més petits, les inscripcions es mantenen respecte a cursos anteriors. Des del Servei d'Esports es vol destacar que gràcies a l'esforç i la feina dels clubs esportius col·laboradors, segueixen comptant amb una bona acceptació. Un total de 27 menors de 14 anys practicaran taekwondo, karate, hapkido, tennis taula o escacs.

Al respecte, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Lluís Biosca, ha manifestat que “el Servei d'Esports es mostra satisfet per tal com ha anat el procés d'inscripcions, així com per la resposta per part de la ciutadania”. “Això fa que seguim treballant per mantenir el nombre d'activitats que s'ofereixen i la seva qualitat”, ha subratllat Biosca.

Mostrar formulari de contacte