Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Maialen Chourraut, Samuel Hernanz i Ainhoa Lameiro, al capdavant en l'inici de les proves de selecció d'eslàlom

Maialen Chourraut, Samuel Hernanz i Ainhoa Lameiro, al capdavant en l'inici de les proves de selecció d'eslàlom

Núria Vilarrubla, Marta Martínez i Miquel Travé també destaquen a la primera part dels descensos, celebrada al Parc Olímpic del Segre. Les places per a l'equip estatal d'enguany es decidiran el cap de setmana vinent a Pau

Proves de selecció d'eslàlom, al Ràfting Parc
Proves de selecció d'eslàlom, al Ràfting Parc
30/04/2019 11:45

El Parc Olímpic del Segre ha acollit aquest cap de setmana passat la primera part de les proves de selecció dels equips espanyol, francès i portuguès d'eslàlom per a les competicions internacionals d'enguany, que inclouen els Campionats del Món previstos a la Seu d'Urgell del 25 al 29 de setembre. Les places disponibles de tots tres combinats quedaran definides aquest cap de setmana vinent amb la segona part del selectiu, que es farà al canal francès de Pau, que aquest mes de maig acollirà el Campionat d'Europa.

Pel que fa a l'equip estatal, que dirigeix l'urgellenc Guille Díez-Canedo, als descensos de la Seu els millors resultats de K1 han estat per a Maialen Chourraut (1a en categoria femenina) i Samuel Hernanz (2n a nivell masculí), de l'Atlético San Sebastián. En C1 femení (categoria que s'estrenarà als Jocs de Tòquio 2020) ha obtingut el primer lloc la gallega Ainhoa Lameiro. Pel Cadí CK han destacat Marta Martínez i Núria Vilarrubla, amb segons llocs globals en les respectives categories K1F i C1F, i Miquel Travé, amb un tercer lloc en K1 masculí.

D'altra banda, en K1 masculí, Joan Crespo ha fet un 6è lloc i David Llorente ha estat 9è. I en C1 femení, les basques Klara Olazabal i Miren Lazkano han estat 5a i 10a respectivament.

Guille Díez-Canedo ha valorat positivament aquesta primera part del selectiu i ha destacat el resultat d'Ainhoa Lameiro pel seu "caràcter lluitador, fluïdesa damunt de l'aigua i atreviment, amb una sensació de lliscament molt bona". Les tres places disponibles en cada categoria quedaran definides aquests propers dies. Un fet important tenint en compte que aquestes places permetran competir als Mundials de la Seu, on s'han de repartir bona part dels bitllets per accedir a la competició d'eslàlom de Tòquio 2020.

Mostrar formulari de contacte