Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Manca d'acord per desencallar les obres de perforació de les galeries d'evacuació del túnel de Tresponts

Manca d'acord per desencallar les obres de perforació de les galeries d'evacuació del túnel de Tresponts

L'empresa encarregada de l'obra i l'adjudicatària no han resolt les discrepàncies econòmiques i es tornaran a reunir el pròxim dimarts. La Plataforma dels Tresponts exigeix una solució i no descarta mobilitzacions

Perforació del túnel de Tresponts
Perforació del túnel de Tresponts
13/09/2019 20:35

Les obres de perforació de les galeries d'evacuació del túnel de Tresponts no es reprendran aquest pròxim dilluns, 16 de setembre, després que no s'han resolt les discrepàncies econòmiques entre l'empresa OSSA (Obras Subterráneas S.A.), encarregada dels treballs, i l'adjudicatària, l'UTE formada per Acciona i Copcisa.

El departament de Territori i Sostenibilitat havia instat a reiniciar els treballs de perforació després de la reunió convocada aquest dijous, però no serà possible. Segons fonts consultades per RàdioSeu, aquest pròxim dimarts es durà a terme una nova reunió per intentar desencallar la situació.

Per la seva part, la Plataforma veïnal dels Tresponts, membre de la comissió de seguiment de les obres a la C-14, ha expressat el seu malestar per la falta d'informació en relació amb l'aturada dels treballs i ha avançat que no es descarten mobilitzacions per pressionar la Generalitat i evitar que s'aturi el projecte.

En el mateix sentit, membres de la plataforma han explicat que enviaran cartes a la resta de parts que integren la comissió de seguiment (departament de Territori i Sostenibilitat, Infraestructures i Mobilitat i alcaldes dels municipis afectats) per exigir una solució immediata a la problemàtica. Els veïns sol·liciten una reunió on s'expliqui quins són els motius de l’aturada de la construcció de les galeries. La Generalitat recorda que la millora de la C-14 fora del túnel continua com estava prevista.

Mostrar formulari de contacte