Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Manel Gibert presenta a la Seu el llibre 'Vertigen. Vint-i-set contes dintre d'un laberint'

Manel Gibert presenta a la Seu el llibre 'Vertigen. Vint-i-set contes dintre d'un laberint'

L'autor andorrà compartirà una conversa amb Txema Díaz-Torrent i Isidre Domenjó, avui dijous a les 7 del vespre al restaurant Paisatges. L'obra proposa un odre argumental alternatiu a l'habitual lectual lineal

'Vertigen. Vint-i-set contes dintre d'un laberint' (Manel Gibert)
'Vertigen. Vint-i-set contes dintre d'un laberint' (Manel Gibert)
15/03/2018 12:05

L’escriptor andorrà Manel Gibert presentarà aquest dijous, 15 de març, a la Seu d’Urgell, el seu últim llibre, Vertigen. Vint-set contes dintre d’un laberint, que ha editat Límits. L’acte, organitzat per l’Associació Llibre del Pirineu, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i Límits Editors, tindrà lloc a les 7 de la tarda al restaurant Paisatges i hi intervindran, a més de l’autor, els també escriptors Txema Díaz-Torrent i Isidre Domenjó.

Vertigen és una sèrie de contes de to humorístic, dramàtic o tràgic disposats en una estructura laberíntica. Els relats mantenen connexions ocultes que es desvelen progressivament en un ordre alternatiu a la lectura lineal. Els referents culturals, les tècniques discursives i els subgèneres variats contribueixen a desenvolupar trames sorprenents. El vertigen físic, mental o existencial dels personatges s’encomana al lector i el convida a reflexionar sobre qüestions com la fragilitat de la condició humana.

Manel Gibertandorrà nascut a Reus l’any 1966, és llicenciat en Filosofia, docent i escriptor. Cofundador del col·lectiu Portella i director, del 2012 al 2015, de la revista de lletres i arts Portella. És autor dels poemaris Pluja (Edicions del Diari d’Andorra) i Quadern d’AransBlaus a la deriva i A l’ombra del solstici (Editorial Andorra). El seu treball literari ha estat reconegut en certàmens d’àmbit local. Tot i haver publicat anteriorment narracions en diversos mitjans, Vertigen és el seu primer volum de prosa de ficció.

Mostrar formulari de contacte