Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Marató d'Oci Alternatiu per celebrar el final de curs

Marató d'Oci Alternatiu per celebrar el final de curs

La nova proposta inclou diversos actes per a adolescents i joves durant tot el mes al Centre Cívic l'Escorxador Es muntarà una festa el dia 22, quan s'acaben les classes als centres educatius

Túnel dels Dos Valires
Túnel dels Dos Valires
30/05/2010 09:00

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell, el Pla Educatiu d'Entorn de la Seu i el Casal de Joves l'Escorxador han organitzat per aquest pròxim mes de juny la primera Marató d'Oci Alternatiu que comprèn un seguit d'activitats com tallers, gimcana, dansa, música i campionats varis, adreçades als adolescents i joves urgellencs de 12 a 20 anys.

La regidora i consellera comarcal de Joventut, Mireia Pellicer, espera que "totes aquestes activitats tinguin una molt bona acollida, ja que cal potenciar l'oci alternatiu i el consum responsable entre els joves”. Pellicer ha agraït la implicació dels joves mateixos en l'organització de les activitats, que es duran a terme de l'1 al 30 de juny al Casal de Joves l'Escorxador, de les 5 de la tarda a les 8 del vespre. 

El primer acte serà aquest dimarts amb el taller 'Talla amb els mals rotllos' sobre prevenció de violència de gènere i de conductes abusives entre els joves. El 14 de juny s'ha organitzat un taller per fer joies reciclades. Dimarts dia 15 hi haurà la gimcana Sexe, drogues i rock&roll, per a majors de 16 anys.

El dia 16 hi haurà una tarda de música folk; el dia 17, un taller de tattoos i piercings; i el 18, una jornada de Dj's. La setmana següent, dilluns dia 21 es disputaran diversos campionats. Els dies 28, 29 i 30 de juny es realitzaran uns tallers de cuina. Tots aquests actes són novament per a joves de 12 a 20 anys.

La Marató d'Oci Alternatiu té com a acte culminant un sopar i una festa de fi de curs dimarts dia 22, tot coincidint amb la data que s'acaben les classes. La festa comptarà amb actuacions de gegants, teatre, Dj's i grups de música dels alumnes de secundària de la comarca.

Per participar a qualsevol d'aquest ampli ventall d'activitats cal inscriure's prèviament a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell de la Seu. Entre els inscrits se sortejarà diversos premis.

Mostrar formulari de contacte