Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Maria Galera, guanyadora del primer premi del concurs per a joves 'Escriu el teu final'

Maria Galera, guanyadora del primer premi del concurs per a joves 'Escriu el teu final'

Els relats, amb una extensió màxima de 40 paraules, han donat continuïtat a la frase ‘Quan miro per la finestra de casa i veig la serralada del Cadí, sento com...”. El segon i tercer premi han estat per a Alba Fernández i Carla Fernández
09/06/2015 18:05

La jove urgellenca Maria Galera ha estat la guanyadora del primer premi del concurs 'Escriu el teu final', adreçat als joves de la Seu d'Urgell i comarca. El segon i tercer premi han estat per a Alba Fernández i Carla Fernández, respectivament. La història guanyadora ha sumat un total de 87 vots, mentre que el segon text ha obtingut 48 suports i el tercer, 47.

La proposta consistia en donar continuïtat a la frase “Quan miro per la finestra de casa i veig la serralada del Cadí, sento com…”. Els textos havien de ser escrits en català, amb una extensió màxima de només 40 paraules.

El concurs ha comptat amb dos jurats, un de tècnic i un altre de popular. El primer jurat ha escollit cinc relats, dels quals n'ha valorat la correcció ortogràfica i l'originalitat creativa. Els escrits han quedat penjats a la pàgina de Facebook de RàdioSeu perquè tothom pogués votar el millor a través de l'opció “m'agrada”.

Premis diversos

La guanyadora del primer premi del concurs s'enduu una estada al Wellness de l’Hotel El Castell de Ciutat per a dues persones, amb un massatge de 25 minuts; 5 entrades per a la piscina municipal i una bossa de mà de l’Oficina Jove de l'Alt Urgell. El segon premi consta d'un sopar per a dues persones al restaurant Arbeletxe, 5 entrades per a la piscina municipal i una bossa de mà de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell. Finalment, el tercer premi inclou 10 entrades per a la piscina municipal i una bossa de mà de l’Oficina Jove, que també rebran el quart i cinquè classificat.

Recordem que aquesta activitat està organitzada per l'Ajuntament de la Seu d’Urgell, els Serveis Educatius Alt Urgell-Cerdanya i el Pla Local de Joventut, en col·laboració amb RàdioSeu. La iniciativa s'inclou en el Pla Educatiu d'Entorn.

Mostrar formulari de contacte