Maria Josep Rosselló coordina el postgrau de Salut Alimentària de la UdA
La universitat andorrana tanca el període de matriculació el dia 26 d'aquest mes
La Universitat d'Andorra tancarà el 26 d’octubre el període de matrícula per a la segona edició del Postgrau en Promoció de la Salut Alimentària. El curs és coordinat per la prestigiosa dietista Maria Josep Rosselló.
El postgrau vol potenciar els coneixements en nutrició i dietètica entre els col·lectius professionals que poden promocionar bons hàbits alimentaris. La formació s'adreça a tots aquells diplomats o llicenciats que tenen la necessitat d’ampliar els seus coneixements en aquest àmbit.
Les classes seran a càrrec d'Olga Travesset, professora de l’UdA. En el marc del programa, l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació organitzarà una jornada oberta a tothom sobre la legislació en matèria de seguretat alimentària. Es dedicarà a fer conèixer el dret alimentari en l’ordenament jurídic comunitari, com també els mecanismes de control sanitari i de seguretat alimentària que hi ha al Principat Andorra.