Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Marian Lamolla, nova cap d'oficina de la Delegació del Govern a l'Alt Pirineu i Aran

Marian Lamolla, nova cap d'oficina de la Delegació del Govern a l'Alt Pirineu i Aran

La tinent d'alcalde de la Seu relleva Quim Delgado i treballarà amb el nou delegat de la Generalitat, Josep Castells, que al seu torn ha substituït Ricard Pérez
Marian Lamolla (Foto: RàdioSeu / arxiu)
11/11/2022 18:20

La primera tinent d'alcalde de la Seu d'Urgell, Marian Lamolla, serà la nova cap d'oficina de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran. Lamolla relleva al càrrec el trempolí Quim Delgado i formarà part de l'equip del nou delegat, Josep Castells, que al seu torn ha substituït l'olianès Ricard Pérez, arran de la sortida de Junts per Catalunya del Govern de la Generalitat.

Marian Lamolla, infermera de professió, és regidora d'ERC a l'Ajuntament de la Seu des del 2019 i actualment dirigeix l'àrea d'Atenció a les Persones del consistori urgellenc. Aquest nomenament completa els diversos canvis que hi ha hagut pel que fa a serveis de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran, després que Esquerra ha passat a assumir l'executiu en solitari. Aquestes darreres setmanes també s'ha produït el nomenament de Roser Bombardó -regidora de Montellà i Martinet i expresidenta del Consell Comarcal de la Cerdanya- com a nova directora general de Polítiques de Muntanya i Litoral, en substitució de l'expresident comarcal de l'Alt Urgell, Jesús Fierro.

Segons la publicació que n'ha fet aquest divendres mateix el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), les funcions que corresponen a la cap d’Oficina de la delegació del Govern són "donar suport i assistència a les activitats del delegat territorial; coordinar i supervisar les tasques administratives de l’oficina del delegat; coordinar les activitats de protocol, els actes públics organitzats per la delegació i els actes en què participa el delegat; coordinar i potenciar les relacions de la delegació amb les institucions públiques i privades; dirigir la comunicació externa de la delegació; exercir la interlocució amb la resta d’unitats directives del Departament; i qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que se li encarregui".

Mostrar formulari de contacte