Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Medi Ambient garanteix el finançament del Refugi d'Animals de Benavarre

Medi Ambient garanteix el finançament del Refugi d'Animals de Benavarre

La Generalitat assegura que la resolució d’ajuts públics està dins del termini previst per la llei El delegat Territorial a l’Alt Pirineu i Aran lamenta l’actitud del Consell Comarcal per les crítiques a la implicació del Departament en el manteniment de les instal.lacions
Refugi d'Animals
28/11/2009 11:01

El delegat Territorial a l’Alt Pirineu i Aran del Departament de Medi Ambient i Habitatge, Òscar Augé, ha garantit aquest divendres en un comunicat de premsa el finançament del Refugi d’Animals de Benavarre. Augé ha avançat que la sol.licitud presentada pel consorci Augema, que gestiona les instal.lacions, "serà favorable en els conceptes de manteniment i d’inversions".

Tanmateix, el delegat pirinenc ha expressat la seva decepció per l’actitud del Consell Comarcal en relació amb la gossera, ja que la setmana passada el Consell d'Alcaldes va amenaçar de tancar el refugi "per la manca d'implicació de la Generalitat en el manteniment de les instal.lacions". Augé considera que aquestes crítiques “no tenen fonament” i lamenta “profundament” la situació creada. Alhora, deixa palès que no ha rebut “cap demanda, ni trucada telefònica de cap responsable comarcal, ni d’Augema, ni de cap altra persona” interessant-se per l’estat de la situació dels tràmits administratius relatius a la sol.licitud d’ajuts.

El delegat especifica en el comunicat que la resolució de les subvencions encara està dins del termini previst per la llei perquè s’ha prorrogat fins al 31 de març del 2010. “Només està pendent la comunicació als sol.licitants, després que s’hagi retardat el procés per causes no imputables a Medi Ambient, pel fet que s’ha hagut de fer diversos requeriments d’informació a ajuntaments que no havien aportat la documentació necessària”, indica la nota de premsa.

Òscar Augé demana la “rectificació pública” del posicionament del Consell Comarcal i exigeix que des de la institució es doni explicacions “respecte de les declaracions i postura presa a aquest respecte”. El delegat recorda a la ciutadania i a la institució que es poden posar en contacte amb la delegació per qualsevol qüestió relacionada amb el Medi Ambient i l’Habitatge abans de fer acusacions que no són certes.

Mostrar formulari de contacte