Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Medi Ambient i Habitatge col·laborarà per restablir els desperfectes forestals de la Val d'Aran

Medi Ambient i Habitatge col·laborarà per restablir els desperfectes forestals de la Val d'Aran

02/03/2010 10:34

El Departament de Medi Ambient i Habitatge ha ofert la seva col.laboració per avaluar i restablir els desperfectes forestals ocasionats pel fort temporal de vent del passat dissabte a la Val d’Aran. El conseller Baltasar s’ha posat en contacte aquest dilluns amb el Síndic d’Aran, Francesc Boya, per donar suport material i tècnic al Conselh Generau d’Aran i intervenir en els treballs de neteja dels boscos.

Avui tècnics del Departament concretaran amb el govern aranès les mesures que s’hauran de realitzar sobre el terreny i les actuacions conjuntes que aniran encaminades inicialment a restablir la viabilitat de la zona Port de Portilhon. El Departament de Medi Ambient i Habitatge també estudiarà la possibilitat de desplaçar a la zona una brigada forestal pròpia per poder realitzar directament els treballs.

Les competències de gestió del medi natural a la Val d’Aran estan transferides al Conselh Generau, tot i que compten amb el suport tècnic i econòmic del Departament de Medi Ambient i Habitatge.

Mostrar formulari de contacte