Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Medi Ambient i la Diputació creen un grup d'experts per analitzar la sequera

Medi Ambient i la Diputació creen un grup d'experts per analitzar la sequera

S’estudiaran i analitzaran les alternatives d’abastament d’aigua a l’àrea metropolitana i les estructures hídriques de la demarcació de Lleida
04/04/2008 16:57

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, i el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, s’han reunit aquest matí a Barcelona per tractar la situació de sequera.

En aquesta reunió, s’ha acordat constituir un grup de treball format per experts i tècnics, proposats tant per la Diputació de Lleida com pel Departament de Medi Ambient i Habitatge, amb la finalitat d’estudiar i analitzar totes les alternatives per donar sortida a l’abastament d’aigua a l’àrea metropolitana de Barcelona.

Aquest grup de treball no només avaluarà la situació actual d’excepcionalitat, sinó que també estudiarà i contrastarà, des d’una perspectiva territorial, la situació de les estructures hídriques de les terres de Lleida.

El grup d’experts s’integrarà en la comissió de la Declaració del Segre, constituïda el passat 31 de març i que està formada per representants del territori. D’aquesta manera, el grup d’experts traslladarà les seves propostes a la comissió de seguiment. Dilluns es donaran a conèixer els noms dels integrants d’aquest grup de treball.

Mostrar formulari de contacte