Menja’t l’Alt Urgell dóna a conèixer els aliments de la comarca a Còrsega
Representants de Menja’t l’Alt Urgell, l’entitat que agrupa la majoria de productors agroalimentaris de la comarca, són aquest cap de setmana a Filitosa (Còrsega) per participar a la ‘Fiera di u turismu campagnolu’. Es tracta d’un certamen que enguany arriba a la trentena edició, dedicat a promocionar i ajudar al desenvolupament rural tot aprofitant els seus propis recursos agraris, ramaders, agrícoles, culturals i turístics.
Els representants de Menja’t l’Alt Urgell hi han anat de la mà de l’Ajuntament d’Oliana, que hi ha estat convidat gràcies a l’agermanament que va endegar ara fa pocs anys amb la ciutat d’Oliena, a l’illa veïna de Sardenya, que també participa a l’esdeveniment. Així, aquest divendres l’entitat ha pogut explicar el seu projecte a la jornada professional que s’ha organitzat amb motiu de la fira, mentre que dissabte muntarà una parada de productes de l’Alt Urgell. La presentació l'ha fet Marisol Salvadó.
A banda, en aquesta mateixa jornada professional, l’alcaldessa d’Oliana, Carme Lostao, ha ofert la ponència ‘Alt Urgell, una joia per descobrir’, en el marc d’una sessió on s’han presentat d¡altres destinacions i experiències vinculades a l’aprofitament dels recursos del territori per al seu desenvolupament econòmic.
Des de Menja’t l’Alt Urgell han apuntat que “a banda de ser una bona ocasió per donar a conèixer el nostre projecte, així com els productors de la comarca a un públic internacional i especialitzat, la presència en aquesta fira i les seves jornades ens permetrà conèixer iniciatives semblants d’altres territoris que, de ben segur, ens poden donar idees per millorar”.