Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Meritxell Ruiz avala l'ús d'una sala de l'Institut Joan Brudieu per part dels professors

Meritxell Ruiz avala l'ús d'una sala de l'Institut Joan Brudieu per part dels professors

La consellera d'Ensenyament ratifica el vistiplau dels Serveis Territorials, que remarquen que entra en la normalitat. El Departament valora que aquesta i d'altres accions fora de l'horari lectiu ajuden a la cohesió del centre

Meritxell Ruiz, en una visita a Abrera aquest dijous (Foto: ACN)
Meritxell Ruiz, en una visita a Abrera aquest dijous (Foto: ACN)
02/03/2017 19:45

La consellera d’Ensenyament de la Generalitat, Meritxell Ruiz, ha dit aquest dijous que es “referma” en les declaracions del director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, que recolza l’ús d'una sala de l’Institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell per part dels professors per veure els partits de futbol per la televisió.

Durant la inauguració d’una escola a Abrera (Baix Llobregat), Ruiz s’ha limitat a subscriure a les explicacions que aquesta setmana ha fet Cullerés i ha declinat afegir cap altra valoració. El director territorial d'Ensenyament a Lleida ha defensat que aquest ús de la sala d’actes no té “res d’incorrecte” i que, ben al contrari, ajuda a fomentar "una dinàmica de cohesió entre el professorat".

A càrrec dels mestres

Alhora, Ensenyament ha posat l'accent en el fet que qualsevol despesa que ocasionen aquestes activitats va a càrrec dels mateixos professors que utilitzen les instal·lacions. Ruiz ha reblat que "ja s’han fet les explicacions i ens hi mantenim”.

Segons va publicar aquest dimecres l’ACN, aquestes trobades s’han dut a terme durant, com a mínim, els darrers quatre anys. En les darreres ocasions, hi han assistit alguns dels principals responsables del centre, acompanyats de persones alienes a l'institut. Miquel Àngel Cullerés, ha admès que desconeixia aquesta pràctica, però l'ha rebut positivament perquè creu que no s’està fent “res incorrecte”. Cullerés ha dit que, en aquest i en d'altres centres de ciutats petites, “és relativament habitual” utilitzar les instal·lacions fora de l’horari lectiu per fer trobades entre professors, ja que es tracta de “dinàmiques de grup o propostes de convivència”.

Mostrar formulari de contacte