Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Més activitats a la Seu a favor de la Marató de TV3

Més activitats a la Seu a favor de la Marató de TV3

L'Orquestra de Cambra Cadí ofereix aquest dissabte el tradicional concert de Nadal i el Grup d'Interès de Fisioteràpia de l'Alt Urgell proposa un taller d'estimulació sensorial

18/12/2015 09:40

Aquest cap de setmana continua a la Seu la recaptació a favor de la Marató de TV3, enguany destinada a la investigació de la diabetis i l'obesitat. Les activitats serviran per augmentar la quantitat recaptada a la ciutat, que supera els 16.000 euros.

Aquest dissabte, 19 de desembre, l'Orquestra de Cambra Cadí, acompanyada per la Capella de Santa Maria de Puigcerdà, oferirà el tradicional concert de Nadal, que tindrà lloc a les deu de la nit, a la Catedral de Santa Maria d'Urgell. El donatiu serà de 5 euros.

D'altra banda, el Grup d'Interès de Fisioteràpia de l'Alt Urgell (GIFAU) proposa un taller d'estimulació sensorial per a nens i nenes de fins a 10 anys. Serà també dissabte, a les cinc de la tarda, a la sala de dansa del Centre Cultural Les Monges. En acabar, hi haurà coca i xocolata per als assistents. Les inscripcions es poden dur a terme a través del correu .

Una altra activitat solidària a la Seu serà el Festival de Patinatge Artístic, dedicat al rock català, que tindrà lloc el dissabte 30 de gener de 2016. El festival està organitzat pel Club de Patinatge Artístic de la Seu d'Urgell, i se celebrarà al poliesportiu municipal, on el públic assistent podrà fer les seves donacions solidàries per la lluita contra la diabetis i l'obesitat.

  • Concert de l'Orquestra de Cambra Cadí
    Concert de l'Orquestra de Cambra Cadí
  • Activitat del Grup d'Interès de Fisioteràpia de l'Alt Urgell
    Activitat del Grup d'Interès de Fisioteràpia de l'Alt Urgell

Mostrar formulari de contacte