Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Préstec de més de 120 documents durant la primera setmana de reobertura de la Biblioteca Sant Agustí

Préstec de més de 120 documents durant la primera setmana de reobertura de la Biblioteca Sant Agustí

L'equipament cultural ofereix un nou servei de préstec de lots de llibres per a infants de 0 a 12 anys i disposa d'una nova guia de novetats

Lot de llibres per a infants
Lot de llibres per a infants
09/06/2020 15:40

La primera setmana de reobertura de la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell, després del seu tancament per la crisi pel coronavirus, un total de 35 usuaris han agafat en préstec 122 documents, sobretot llibres i revistes.

També durant la primera setmana d’haver reiniciat el servei de préstec i devolucions s’han retornat uns 300 documents a la bústia externa de l'equipament. A més, durant els primers dies de funcionament, un usuari va consultar un document exclòs de préstec a l’espai habilitat expressament a la planta baixa de l'edifici cultural.

Cal recordar que els usuaris i usuàries de la Biblioteca Sant agustí poden demanar llibres per telèfon o per correu electrònic o a través d'un formulari disponible a la seva pàgina web.

Nou servei de préstec per a infants

D'altra banda, la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell ha anunciat un nou servei de préstec de lots de llibres per a infants de 0 a 12 anys. La iniciativa s’ha posat en marxa com alternativa a la sala infantil, que està tancada al públic com a mesura de seguretat i d’higiene.

La nova proposta per a nens i nenes és accessible a través del catàleg virtual Argus. El material que s’ofereix són contes i obres de coneixements diversos. Els lots tenen de 5 a 10 llibres per a nens i nenes. Quan es truqui per demanar cita prèvia per accedir al servei, cal deixar constància de l’edat de l’infant i les seves preferències de lectura.

Nova guia de novetats

En un altre ordre de coses, la Biblioteca Sant Agustí disposa d'una nova guia de novetats: novel·les en castellà que ja es poden demanar per endur a casa. La guia es pot consultar a la pàgina web de la mateixa biblioteca urgellenca.

Mostrar formulari de contacte