Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Més de 2.000 persones han assistit fins ara a les activitats d’estiu de la Seu d’Urgell

Més de 2.000 persones han assistit fins ara a les activitats d’estiu de la Seu d’Urgell

L’agenda està conformada per una trentena d’actes culturals i de lleure. A causa de la situació sanitària, totes les propostes requereixen d’inscripció prèvia i es duen a terme en espais exteriors

Concert d'Arnau Obiols (Foto: Ajuntament de la Seu/Arxiu)
Concert d'Arnau Obiols (Foto: Ajuntament de la Seu/Arxiu)
13/08/2020 14:55

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha fet una valoració positiva de la participació en les activitats culturals i de lleure proposades durant l’estiu a la ciutat. L’agenda d’enguany inclou la programació estable de l’Àrea de Cultura, adreçada a tota mena de públic, i el cicle Insomni d’Estiu, coordinat per l’Oficina Jove Alt Urgell i l’Espai Ermengol i dirigit als més joves.

Fins al moment, més de 1.200 persones han pres part en les propostes culturals i prop de 800 urgellencs i urgellenques han participat en les activitats d’Insomni. En la majoria de casos s'ha omplert l’aforament permès. Els actes han estat molt diversos, des de concerts de jazz i música tradicional, fins a representacions teatrals, caminades nocturnes o ioga. Pel que fa l’exposició 'Il·luminacions', de Perico Pastor, ha rebut més de 1.200 visites des de la seva inauguració, el passat 8 de juliol.

El regidor de Cultura, Carlos Guàrdia, valora molt positivament la resposta de la ciutadania i el nombre d’assistents a les diferents activitats, "ja que això demostra que la gent té ganes de viure i veure cultura”. El regidor remarca també el bon compliment de les mesures de distanciament, així com l’ús obligatori de mascareta i la desinfecció de mans amb gel hidroalcohòlic. En aquest sentit, Guàrdia subratlla que des de l’Oficina Jove s’ha dut a terme la campanya #quelamascaretatacompanyi per conscienciar els joves de la importància de fer-ne un ús correcte i responsable.

A causa de la situació sanitària i amb la intenció de controlar el nombre d’assistents, totes les activitats han requerit d’inscripció prèvia i s’han dut a terme en espais exteriors.  A més, els accessos als recintes han estat delimitats i controlats.

L'elaboració de l'Agenda ha comptat amb la col·laboració de les regidories de Cultura, Festes, Joventut i Patrimoni Natural, amb el suport de l'Oficina Tècnica i la Brigada Municipal. Turisme Seu ha col·laborat com a punt d’informació de les activitats i la gestió telefònica d’inscripcions.

Insomni de Tardor

Cal afegir que les Àrees de Joventut i Infància i l'Espai Ermengol treballen per primera vegada en una programació d’Insomni de Tardor per seguir oferint una alternativa d’oci per als més joves adaptada a la situació sanitària. A més, es preveu mantenir i millorar el servei d’inscripció prèvia amb la intenció de fer una gestió efectiva de l’aforament.

Mostrar formulari de contacte