Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Més de 2.500 persones participen durant l'estiu en les activitats del programa Insomni de la Seu d'Urgell

Més de 2.500 persones participen durant l'estiu en les activitats del programa Insomni de la Seu d'Urgell

Les propostes amb més èxit de públic han estat la piscina nocturna, un espectacle de màgia a la biblioteca i els actes al Parc del Segre. La programació ha estat possible gràcies a la implicació d'una cinquantena de joves del territori
Insomni Estiu 2022
22/09/2022 17:05

El programa Insomni d'Estiu 2022 ha sumat la participació de més de 2.500 persones, majoritàriament joves, en les diferents propostes d’oci alternatiu organitzades per l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. Aquesta xifra suposa un augment significatiu de públic en relació amb les darreres edicions.

El regidor de Joventut de l’Ajuntament urgellenc, Joan Llobera, s'ha mostrat satisfet per la resposta a les activitats programades. "Un cop hem recuperat la normalitat, estem molt contents de l'alta participació", ha afirmat. Llobera ha destacat la piscina nocturna, un espectacle de màgia al pati de la biblioteca i el cinema al Parc del Segre, com alguns dels actes amb més públic.

La programació d'oci estiuenc ha inclòs esports, màgia, propostes de benestar, jocs, espectacles i cinema, amb la coorganització de més d’una cinquantena de joves del territori. "Aquest fet ha comportat l'increment de participació per part del públic juvenil", ha argumentat el regidor urgellenc.

Agraïments

El programa Insomni ha comptat també amb el suport d’altres àrees municipals com l’Àrea de Festes i Tradicions i el Servei d’Esports. "La coordinació i col·laboració és clau per sumar esforços i treballar plegats per als joves del territori", s'ha afirma des de l'àrea Joventut de l’Ajuntament de la Seu d'Urgell.

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell (OJAU) ha volgut agrair la implicació en la programació Insomni 2022 de la Clàudia Buchaca, els monitors i monitores de l‘Urban Sport, l’Associació del Joc ALLAU, el Rafting Parc i el Club Cadí Canoe Kayak, els artistes del col·lectiu Urbanit, l'Ivan Fernández, la Comissió de Festes, el camp de treball Trencant Silencis, el Grup de Diables de l’Alt Urgell, Senda Ramon, el Duet Cal Buchaca, el DJ Oscar, l'Oriol Garreta, el DJ Jabalink, els guies de muntanya Albert de Gràcia i Guillem Castellví, l’Escola de Teatre, el grup musical Playbackstreetboys, la Maria Grau i la Carlota Gallego, el Jan Tomàs i els monitors i monitores del casal esportiu municipal. 

Mostrar formulari de contacte