Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Més d'un centenar de participants al segon Sunrise Basketball Camp a Martinet

Més d'un centenar de participants al segon Sunrise Basketball Camp a Martinet

El campus, dirigit per Clàudia Baraut, combinarà l'aprenentatge del bàsquet i l'anglès, juntament amb activitats lúdiques. Es durà a terme al llarg de la segona quinzena d'aquest mes i la primera setmana d'agost

Sunrise Basketball Camp a Martinet
Sunrise Basketball Camp a Martinet
03/07/2018 20:20

Més d’un centenar de nens i nenes, de tot Catalunya i Andorra, ja estan inscrits en la segona edició del Sunrise Basketball Camp que es celebra la segona quinzena de juliol a la població cerdana de Martinet. El Sunrise Basketball Camp és un campus de bàsquet en anglès dirigit a nens i nenes de 7 a 15 anys.

Enguany, a diferència de la primera edició, els organitzadors han decidit allargar-lo una setmana més atesa la gran demanda de places. La directora del campus, la urgellenca Clàudia Baraut, ha manifestat que “els dos primers torns ja estan plens, els de la segona quinzena de juliol, i queden encara alguna plaça al de la primera setmana d’agost”.

Baraut juga actualment a l'Almeria, de la Lliga Femenina 2, i anteriorment també va militar al Newcastle, de la Primera Divisió anglesa. Precisament el campus també comptarà en el cos tècnic amb la participació d'una jugadora del Newcastle, juntament amb un entrenador de la lliga anglesa, un monitor de bàsquet bilingüe que juga al Baskonia B (LEB plata) i el preparador físic del Força Lleida.

Tecnificació de bàsquet i atenció personalitzada per edat i categories, amb la característica de fer-ho tot en anglès, ocuparà tots els matins del Sunrise Basketball Campus. Les tardes s'ocuparan amb competicions individuals i col·lectives i diferents activitats de lleure. Baraut ha senyalat que "l'objectiu és que aprenguin noves coses en la pràctica de l'esport i l'anglès d'una forma lúdica no com es fa a l'escola". 

Opció de sopar i dormir a casa

Enguany, pensant bàsicament en els participants locals, també s'ha incorporat l'opció de gaudir del campus de forma "externa"; és a dir, prenent part en totes les activitats però amb la possibilitat d'anar a sopar i dormir a casa.

Baraut ha explicat que entre les activitats de lleure que es practicaran hi ha hípica, ràfting, jocs de lleure i jocs de nit. A més de diferents excursions per visitar els atractius de la zona. Segons la jugadora urgellenca, Martinet és "un marc incomparable" que "dóna moltes possibilitats tant per la pràctica de l'esport com del lleure". El campus compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Montellà i Martinet, que cedeix una pista esportiva exterior i una al pavelló municipal per la pràctica de les activitats esportives, juntament amb l'escola on s'allotjaran els participants, els menjadors i les piscines.

Mostrar formulari de contacte