Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / S'amplia el període per respondre l'enquesta de participació ciutadana de la Seu d’Urgell

S'amplia el període per respondre l'enquesta de participació ciutadana de la Seu d’Urgell

Les butlletes es poden dipositar fins al 8 de juny a les urnes instal·lades en diversos espais de la ciutat. També es poden contestar a la pàgina web de l'Ajuntament urgellenc

Enquesta de participació ciutadana a la Seu
Enquesta de participació ciutadana a la Seu
22/05/2018 18:20

La Comissió de Transparència i Participació Ciutadana de l'Ajuntament de la Seu d’Urgell ha allargat fins al 8 de juny el període per respondre l’enquesta sobre participació a la ciutat. Les butlletes es poden dipositar a les urnes que s'han instal·lat a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), el Pavelló Poliesportiu, el Centre Cultural Les Monges, l’Oficina Jove de l’Alt Urgell (OJAU), la Biblioteca Sant Agustí i els estudis de RàdioSeu a Castellciutat.

Cal afegir que també hi ha la possibilitat de contestar l'enquesta a la pàgina web de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, on es pot trobar el tríptic en format digital.

Les enquestes tenen com a objectiu conèixer l'ús dels mecanismes de participació ciutadana que s'utilitzen actualment a la Seu d’Urgell i, alhora, determinar quines noves eines es poden incorporar. "L’objectiu final és elaborar entre tots els urgellencs i urgellenques un nou reglament en aquest àmbit més ric i plural, sorgit dels veïns i veïnes", s'indica des de la comissió.

La Comissió de Transparència i Participació Ciutadana de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell és l'única comissió presidida per l'oposició, de manera rotativa, i compta amb la representació de tots els grups polítics municipals que conformen el Consistori urgellenc.

Mostrar formulari de contacte