Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Món Natura Pirineus i el Congost de Mont-rebei reobriran el 17 de juliol

Món Natura Pirineus i el Congost de Mont-rebei reobriran el 17 de juliol

El centre del Pallars Sobirà oferirà activitats de sensibilització i educació ambiental, mentre que l'espai natural del Jussà obre el període de reserves per poder-hi aparcar
Congost de Mont-rebei (Foto: Geoparc Orígens)
16/06/2020 14:15

MónNatura Pirineus i el Congost de Mont-rebei reobriran el 17 de juliol. La Fundació Catalunya La Pedrera, que gestiona tots dos espais, prendrà totes les mesures de seguretat pertinents per garantir que els turistes en puguin gaudir "amb tota tranquil·litat", segons han explicat en un comunicat.

Per això, s'han instal·lat mampares de separació en tots els llocs necessaris i també es prendrà la emperatura a tot el personal i els visitants. També serà obligatori l'ús de mascaretes i hi haurà dispensadors de gel a disposició de les persones, a més d'incrementar la freqüència de neteja de tots els espais tancats o de pas de públic.

Pel que fa a MónNatura Pirineus, al municipi de Son, s'oferirà activitats de sensibilització sobre el desenvolupament sostenible i la conservació de la natura i el paisatge mitjançant propostes d'educació ambiental. El centre del Pallars Sobirà dona així la possibilitat de conèixer la fauna del Pirineu, observar les galàxies a través de les diverses sessions d'astronomia i gaudir de l'entorn amb activitats lúdiques. La majoria d'aquestes seran a l'aire lliure i es reduirà l'aforament per assegurar la distància social necessària.

Mentrestant, el punt d'atenció de la Masieta, un dels principals accessos al congost de Mont-rebei, tornarà a oferir informació de les rutes que s'hi poden fer i de la flora i la fauna de la zona. Des d'ara ja es poden fer reserves a l'aparcament per anar-hi a partir del 17 de juliol.

En tots dos espais es donaran facilitats davant de qualsevol canvi de data de la visita. A més a més, des de la Fundació Catalunya La Pedrera indiquen que es tornarà l'import de l'activitat o de la reserva de l'aparcament en el cas que finalment no s'hi pugui anar.

A banda de MónNatura Pirineus i el congost de Mont-rebei, el 17 de juliol també reobren els equipaments de Món Sant Benet i MónNatura Delta. Dos dies abans, a partir del 15 de juliol, ho farà a Barcelona la Casa Milà (La Pedrera), seu central d'aquesta fundació. Les visites a aquest emblemàtic edifici de Gaudí fan possible que més de 500.000 persones es beneficiïn cada any dels projectes socials, educatius, culturals i ambientals que porta a terme la Fundació.

Mostrar formulari de contacte