Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Mònica Dòria, 12a a la classificatòria de K1F del Mundial U23 d'eslàlom

Mònica Dòria, 12a a la classificatòria de K1F del Mundial U23 d'eslàlom

Annebel Van der Knijff també ha obtingut el passi a semifinals a la repesca, on Laura Pellicer no ha passat el tall. En C1, les tres palistes del Cadí CK han quedat eliminades

Mònica Dòria
Mònica Dòria
18/07/2018 18:55

La palista del Cadí CK Mònica Dòria ha aconseguit un meritori 12è lloc a les eliminatòries de K1 femení del Mundial U23 d'eslàlom, que aquest dimecres ha encetat les proves individuals. El campionat, també en categories júnior, es disputa al llarg d'aquesta setmana a Ivrea (Itàlia).

Dòria, que competeix amb l'equip d'Andorra, ha obtingut així a la primera mànega el passi per a les semifinals, previstes per divendres. En canvi, l'altra representant andorrana, Laura Pellicer, ha quedat eliminada. La també urgellenca Annebel Van der Knijff, després de proclamar-se el dia anterior campiona en C1 patrulles, sí que s'ha classificat a la segona mànega, amb un sisè lloc a la repesca. Per l'equip espanyol també han passat el tall, a la primera baixada, Klara Olazabal (5a) i Miren Lazkano (16a). La millor de la categoria ha estat la brasilera Ana Satila.

En C1 femení U23, en canvi, cap representant del Cadí no ha passat a les semifinals, reservades a les 30 millors. A la primera mànega,  Pellicer ha estat 35a, Van der Knijff 37a i Dòria 42a. I a la repesca, Van der Knijff ha quedat 14a, Dòria 16a i Pellicer 21a. La jornada l'ha liderat l'austríaca Nadine Weratschnig.

Jordi Tebé, 14è en C1M

Aquest dimecres també s'ha disputat les eliminatòries U23 masculines. En K1, per l'equip estatal, han passat directament a semifinals David Llorente (3r), Unai Nabaskues (19è) i Manuel Ochoa (22a). En C1, el pontsicà Jordi Tebé també s'ha classificat a la primera mànega, amb un 14è lloc, mentre que Llorente (26è) ha passat el tall amb un 4t lloc a la repesca. Luis Fernández ha quedat eliminat, després de ser 22è a la primera baixada i 18è a la segona. Els líders de la jornada han estat l'eslovac Marko Mirgorodsky, en C1, i l'italià Marcello Beda en K1.

Mostrar formulari de contacte