Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Montellà i Martinet estrena l'Espai Kilian per a divulgar els esports de muntanya

Montellà i Martinet estrena l'Espai Kilian per a divulgar els esports de muntanya

La sala, a l'Antic Escorxador, vol articular totes les activitats que es fan en el medi natural de la zona El local inclourà una mostra de la trajectòria esportiva de l'atleta cerdà

Kilian Jornet - Zegama
Kilian Jornet - Zegama
17/01/2012 10:04

Montellà i Martinet estrena un espai per a promocionar els esports de muntanya, que portarà el nom de qui ha estat el seu veí més il·lustre: Kilian Jornet. L'equipament es presenta avui dimarts a les 6 de la tarda a la Sala Polivalent de l'Ajuntament.

L'Espai Kilian, un nom que fins ara ja definia un conjunt de curses, serà també des d'ara la denominació d'un espai esportiu que s'ubicarà a l'Antic Escorxador de Martinet, a la Casa del Riu.

Des d'allà s'hi vol articular i divulgar diferents activitats com ara proves de triatló blanca, marxes populars, cursa de muntanya nocturna i curses d'orientació. També s'hi vol proposar sortides mensuals, la Gran Volta a la Cerdanya, visites escolars i informació de sortides, excursions i travesses, tant per als veïns com per als visitants.

A més a més, la sala inclourà una petita mostra de la brillant trajectòria esportiva de Kilian Jornet, que es va forjar com a atleta en tot l'entorn natural del Baridà, entre els municipis de Montellà i Martinet i Lles de Cerdanya.

Mostrar formulari de contacte