Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Montilla demana 'confiança i sacrifici' als ajuntaments per guanyar la partida a la crisi

Montilla demana 'confiança i sacrifici' als ajuntaments per guanyar la partida a la crisi

El president de la Generalitat ha presidit la commemoració dels 30 anys del PUOSC El conseller Ausàs destaca la contribució dels ajuts a l'equilibri territorial
Civís (Foto: Erola Simon)
23/06/2010 11:24

El president de la Generalitat, José Montilla, ha demanat aquest dimarts als municipis catalans "confiança i sacrifici", a més d'un "esforç per guanyar la partida a la crisi". En el marc de la commemoració dels 30 anys del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC), Montilla ha asseverat que les administracions, també els ajuntaments, hauran de "fer molt amb menys pressupost" com a conseqüència dels plans d'austeritat per reduir el dèficit públic. A més, ha fet una crida als ajuntaments a treballar amb la Generalitat amb "confiança i no recels".

La commemoració dels 30 anys del PUOSC va reunir ahir, a més de càrrecs locals, el conseller de Governació, Jordi Ausàs, i els exconsellers i diputats Josep Maria Pelegrí (CiU) i Anna Simó (ERC).

Durant l'acte, el conseller Jordi Ausàs va fer un balanç 'positiu' de la contribució que ha fet el PUOSC al llarg de 30 anys en l'equilibri territorial de Catalunya. Així mateix, va considerar que 30 anys després "és un bon moment per fer una reflexió entorn a aquest pla –'singular' a l'Estat- perquè esdevingui realment el que unifiqui totes les actuacions que es preveuen al país".

Duran l'acte, Montilla va guardonar cinc ens locals que han realitzat projectes fets amb recursos del PUOSC i que s'han destacat en diferents àmbits. Es va premiar el Consell Comarcal del Baix Camp i els ajuntaments de Fondarella, Fornells de la Selva, Salt, Lluçà i Arnes.

Mostrar formulari de contacte