Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Mossèn Josep Maria Mauri ha estat nomenat Vicari General de la Diòcesi d'Urgell

Mossèn Josep Maria Mauri ha estat nomenat Vicari General de la Diòcesi d'Urgell

El Bisbe i Copríncep Joan-Enric Vives l'ha triat també per al càrrec d'Adjunt al Representant personal El Cap de Gabinet i secretari particular del Bisbe serà Cinto Busquet Paredes
Mossèn Josep Maria Mauri 2010
06/07/2010 09:40

Mossèn Josep Maria Mauri Prior ha estat nomenat Vicari General de la Diòcesi d’Urgell. Segons ha informat el Bisbat d'Urgell, malgrat aquest nou nomenament continuarà en el seu ofici l’actual Vicari general i Moderador de la Cúria, mossèn Joan Pujol Balcells.

Atenent que la Constitució del Principat d’Andorra i altres disposicions contemplen la llibertat dels Coprínceps per organitzar la seva representació personal, el Bisbe d'Urgell i Copríncep d'Andorra també ha triat Josep Maria Mauri Prior per al càrrec d’Adjunt al Representant personal del Copríncep episcopal. L'objectiu és que col·labori estretament amb l’actual Representant del Copríncep, Nemesi Marquès Oste, i el Secretari general Joan Massa Sarrado.

Un altre nomenament ha estat el de mossèn Cinto Busquet Paredes com a cap de Gabinet del Copríncep episcopal i nou Secretari particular del Bisbe d’Urgell. Per a implementar els serveis de la Diòcesi i de la Representació del Copríncep s'ha designat Concepció García Moyano com a membre dels Serveis Jurídics del Bisbat d’Urgell i del Copríncep episcopal. Cristina Orduña Ponti esdevindrà la nova Cap de protocol del Copríncep episcopal.

Així mateix, el Bisbe d'Urgell i Copríncep d'Andorra ha signat  el nomenament parroquial de mossèn Ignasi Navarri Benet com a Secretari general i Canceller i Rector del Seminari Diocesà. A més a més, serà també Rector de les Parròquies de Sta. Coloma de Ger, Sta. Cecília de Bolvir i Mare de Déu Assumpta d’All.

Mossèn Josep Chisvert Villena passa a ser Rector de St. Pere d’Os de Civís i de la Parròquia de Sant Julià de Sant Julià de Lòria, al Principat d’Andorra. Per la seva banda, mossèn Carlos Alberto Ospina Hurtado serà Rector de la Parròquia de M. de Déu Assumpta de Sanaüja, St. Sebastià de Selvanera, M. de Déu Assumpta de Ribelles i St. Miquel de Vilanova de l’Aguda.

Mostrar formulari de contacte