Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Música, missa i sardanes per commemorar Sant Ot a la Seu d'Urgell

Música, missa i sardanes per commemorar Sant Ot a la Seu d'Urgell

Ple aquest dilluns a la Sala de la Immaculada en el concert de la coral Encoratjades. L'arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives, va presidir diumenge la missa festiva, prèvia a una ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Solsona

09/07/2024 14:17

La Sala de la Immaculada de la Seu d’Urgell ha acollit aquest dilluns un concert de l’agrupació coral Encorajades, en el marc de les festes de Sant Ot. L'acte l'ha organitzat la Germandat de Sant Sebastià amb el suport de l'Ajuntament urgellenc.

L'actuació va comptar amb 12 cançons de música africana i gòspel, i l'espectacle va incloure coreografies, percussions i una ambientació especial. Els cantaires anaven vestits amb roba confeccionada amb una tela portada expressament des del Senegal. 

El concert consolida Encoratjades com un dels grups musicals amateurs més innovadors i diversificats que es poden escoltar a les comarques de l'Alt Pirineu i Aran. Integrat actualment per una trentena de veus, el conjunt coral té una trajectòria de 2 anys. L'agrupació s’acompanya d’un tercet de músics a la guitarra, percussió i teclats.+

Nova actuació

Encoratjades actuarà novament dijous vinent, 11 de juliol, a les 8 del vespre, al patí de la Biblioteca de la Seu, dins del festival d’estiu INSOMNI de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.

Les Festes de Sant Ot també van comptar diumenge amb una missa a la Catedral de Santa Maria presidida per l'arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives, i una ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Solsona. També es va repartir la tradicional coca i vi de Sant Ot a tots els assistents.

  • Concert de la coral Encoratjades a la Sala de la Immaculada amb motiu de les Festes de Sant Ot
    Concert de la coral Encoratjades a la Sala de la Immaculada amb motiu de les Festes de Sant Ot
  • Sardanes per Sant Ot davant de la Catedral de la Seu d'Urgell
    Sardanes per Sant Ot davant de la Catedral de la Seu d'Urgell
  • Missa de Sant Ot a la Catedral de Santa Maria d'Urgell
    Missa de Sant Ot a la Catedral de Santa Maria d'Urgell

Mostrar formulari de contacte