Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Núria Garcia Quera presenta el seu últim llibre a les biblioteques del Pirineu

Núria Garcia Quera presenta el seu últim llibre a les biblioteques del Pirineu

La primera xerrada sobre l'obra es farà aquest divendres, 12 d'agost, al Pont de Suert 'A dalt de la duna vermella', que explica els records d'un viatge a Mali, es donarà a conèixer a la Seu el pròxim 16 de setembre

Núria Garcia Quera - A dalt de la duna roja
Núria Garcia Quera - A dalt de la duna roja
12/08/2011 09:39

La biblioteca del Pont de Suert acollirà aquest divendres, 12 d'agost, a partir de les 19 hores, la presentació del darrer llibre de l'escriptora Núria Garcia Quera, titulat "A dalt de la duna vermella". En el llibre s'explica la història de la Neus, que a la seva tornada d'un viatge a Mali malalta de malària teixeix durant la seva convalescència els records de la seva estada al país subsaharià.

Núria Garcia Quera presenta durant aquest mes d'agost aquest llibre, de la col.lecció 'Sensus', a les biblioteques de l'Alt Pirineu i Aran. Després de la xerrada el 12 d'agost a la biblioteca del Pont de Suert, el dissabte 13 presentarà el llibre a la de Sort; el dijous 25 d'agost a la de Salardú; el divendres 26 a la de Puigcerdà; el divendres 16 de setembre a la de la Seu d'Urgell; i el divendres 7 d'octubre a la de Tremp.

L'escriptora, nascuda a Barcelona el 1965, viu des del 1986 al Pirineu. Durant quatre anys va seguir estudis de ceràmica a l'Escola Massana i més tard es va llicenciar en Filologia Catalana per la Universitat Oberta de Catalunya. Combina la seva escriptura entre obres de ficció (novel·les, relats curts i guions de còmic) i de no ficció (guies excursionistes, llibres de viatge i reportatges en revistes geogràfiques i de muntanya com Descobrir Catalunya i El mundo de los Pirineos).

Núria Garcia Quera ha rebut aquest any un premi Pica d'Estats de premsa especialitzada sobre el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Mostrar formulari de contacte