Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Neix un nou projecte artístic i social a l'Alt Urgell: el Replà

Neix un nou projecte artístic i social a l'Alt Urgell: el Replà

La iniciativa té com a eixos de treball la formació en teatre, dansa i música, a més de l'organització d'activitats vinculades a les arts escèniques El dia 2 s'obren les inscripcions a cursos de teatre de tots els nivells per a infants, joves i adults
El Replà
28/10/2011 09:56

La Seu i l'Alt Urgell compten des d'ara amb un nou projecte artístic i social. Es tracta de 'El Replà', que neix amb l'objectiu de cultivar les arts escèniques (el teatre, la dansa i la música). La iniciativa és de caràcter privat i sorgeix de professionals d'aquests àmbits i de la gestió cultural, "amb formació, experiència i un gran coneixement de la realitat artística, cultural i social del nostre entorn geogràfic".

Segons afirma el director de 'El Replà', Pere Tomàs, la nova proposta té vocació de servei públic, "perquè pretén donar resposta a una necessitat palesa des de fa anys a casa nostra però mai ben resolta". I remarca: "La voluntat és aportar els recursos humans i tècnics per tal de consolidar la pràctica de les arts escèniques al territori".

Els promotors del projecte presenten dos eixos de treball, que es complementen l'un amb l'altre: la formació en les arts escèniques i l’organització d’activitats i/o esdeveniments artístics. Pel que fa al primer eix, ja s'estan promocionant cursos de teatre de tots els nivells per a infants, joves i adults. Les classes començaran el dia 28 de novembre i s'allargaran fins a finals de juny, amb una periodicitat de dues sessions per setmana.

Les inscripcions estan obertes a partir del 2 de novembre i fins al dia 25. Es poden formalitzar al Telecentre Alt Urgell (carrer Capdevila, 29, 3a planta), de 12 a 14 hores, i de 18 a 20 hores.

El Replà treballarà a la zona de la Seu d’Urgell, l’Alt Urgell i les comarques veïnes, per després fer-ne una posterior projecció a la resta de Catalunya i a d'altres països. La iniciativa també vol establir una relació directa amb la ciutat i "potenciar la participació i implicació de El Replà en el teixit social i cultural de la ciutat i comarca".

Es pot obtenir més informació sobre el projecte trucant al telèfon 699300683 o bé a través del correu electrònic elrepla.artsesceniques@gmail.com. També es disposa d'una pàgina web.

Mostrar formulari de contacte