Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Noemí Isla, campiona de Catalunya absoluta de patinatge

Noemí Isla, campiona de Catalunya absoluta de patinatge

La patinadora del CHPA Cadí guanya en totes les modalitats de Figures Obligatòries al torneig nacional, disputat a Mollet del Vallès Els clubs de patinatge urgellencs han participat al Trofeu de la Sal, a Cardona

Noemí Isla - Campiona de Catalunya 2015
Noemí Isla - Campiona de Catalunya 2015
14/04/2015 09:01

Noemí Isla és la nova campiona de Catalunya absoluta en Figures Obligatòries. La patinadora del CHPA Cadí ha sumat un nou èxit al palmarès del patinatge urgellenc després que ha obtingut la primera posició en totes les figures al torneig nacional, disputat aquest cap de setmana passat al Pavelló Municipal Riera Seca de Mollet del Vallès.

Amb aquesta victòria, a més a més, Noemí Isla queda automàticament classificada pels propers Campionats d’Espanya.

Pel que fa a les categories de base, els clubs urgellencs han participat aquest diumenge al ja consolidat Trofeu de la Sal, a Cardona. Pel CHPA Cadí, el millor resultat va ser la victòria d'Enric Porta tant en cadet masculí com en parelles artístic al costat de Lulan Moyano. En aleví, Natalia Moreno va ser segona i Aina Izquierdo tercera, seguides de Noa Guillermo (7a), Lulan Moyano (8a) i Jana Raya (9). A nivell d'iniciació, Jana Galabert va guanyar en les proves de certificat; i en la categoria E, van participar Chloé Garmón (12a), Blanca Moya (19a), Mònica Pintat (20a) i Abril Egea (23a).

Pel CPA La Seu, Queralt Viudez va guanyar en nivell A i Jana Vilana i Naia Pérez van fer doblet en nivell E, amb el primer i el segon lloc. En mini, Maria Espanya i Berta Parra també van ocupar els dos primers llocs, i Adriana Zamorano va ser 7a. A nivell C, Martina Trenado i Olaya Zamorano van pujar al podi amb un 2n i un 3r lloc respectivament, seguides de Paula Tarrés (4a), Zahara Cumbraos (6a), Txell Izquierdo (7a) i Jana Calvo (11a). D'altra banda, Aina Vilana i Judith Lozano van quedar vuitenes en les seves categories (nivell B i cadet).

Mostrar formulari de contacte