Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Noranta delegats de centres educatius de l'Alt Pirineu i Aran s'han reunit a Tremp

Noranta delegats de centres educatius de l'Alt Pirineu i Aran s'han reunit a Tremp

La trobada es realitzarà anualment de manera itinerant per les diferents capitals de comarca.
Delegats del Pirineu
14/11/2007 10:21

Noranta delegats de classe dels centres educatius de les comarques de l'Alt Pirneu i Aran s'han reunit aquest dimarts al Museu Comarcal de Ciències Naturals de Tremp. La trobada, promoguda per la Coordinació Territorial de Joventut a Lleida, és la primera que es fa específicament a la zona del Pirineu i pretén ser una trobada que es realitzarà anualment de manera itinerant per les diferents capitals de comarca. La trobada ha comptat amb la presència, a part del delegats dels centres educatius i quinze professors acompanyants, de representants de la Secretaria de Joventut, dels serveis territorials d'Educació a Lleida, de l'Ajuntament de Tremp i del Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tal com informen des de la Coordinació Territorial de Joventut a Lleida, la jornada s'ha centrat amb la figura del delegat com a representant i portaveu de l'alumnat.
En aquest sentit, el responsable de Coordinació Territorial de Joventut a Lleida, Jordi Satorra, ha definit els objectius d'aquesta trobada com són formar els joves delegats, crear un espai d'intercanvi d'experiències i motivar als delegats a ser persones dialogants i actives.

Tal com informa Satorra, la jornada d'avui s'emmarca dins el Pla Pirineu Jove, actualment en procés de redacció, que serà un pla de joventut específic per a les comarques de l'Alt Pirineu i Aran en el qual es tractaran diferents temes que afecten els joves. Aquest pla, que s'haurà de consensuar amb les institucions locals, està previst que estigui enllestit abans d'acabar l'any.

Mostrar formulari de contacte