Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Normalitat en l'obertura dels col.legis electorals

Normalitat en l'obertura dels col.legis electorals

Els municipis de l'Alt Urgell escullen els seus representants polítics per als pròxims quatre anys Aquest diumenge es decideix també la constitució del Consell Comarcal, de la Diputació de Lleida i del Conselh Generau d'Aran
ELECCIONS 2011 - LOGO GENERAL RÀDIOSEU
22/05/2011 11:47

La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, ha explicat aquest matí des del Centre de Difusió de Dades instal.lat al Palau de la Generalitat que la pràctica totalitat de les meses electorals s'han constituït amb normalitat a Catalunya i ha destacat que són les eleccions que, fins al moment, han registrat menys incidències.

En aquest sentit, la normalitat és la tònica general també a la Seu d'Urgell, on voten un total de 9.088 electors. Hi ha 7 seccions electorals i 15 meses, distribuïdes al Centre Cívic 'El Passeig', la sala de cultura de Sant Domènec, l'Alberg de Joventut 'La Valira', els baixos del centre cultural 'Les Monges', el col.legi 'La Salle', el local social de Castellciutat i l'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell.

Aquest diumenge, 22-M, se celebren també eleccions a la resta de municipis de l'Alt Urgell. Dels resultats també en sorgiran els representants al Consell Comarcal i la Diputació de Lleida. Avui també s'escullen els polítics que governaran al Conselh Generau d'Aran.

Incidències a Barcelona

Aquesta jornada s'ha registrat incidències en l’obertura de quatre col·legis electorals de Barcelona i que s’han resolt amb celeritat. A Nou Barris, hi havia silicona al pany del col·legi electoral de l’IES Valldemossa. També s’han trobat forçats els panys de l’Institut de Seguretat Social del carrer Sant Antoni Maria Claret, a l’Eixample, i el del Centre Artesà Tradicionàrius, a Gràcia. D’altra banda, el col·legi electoral de la Universitat Pompeu Fabra de Ciutat Vella ha obert més tard perquè no trobaven la clau.

Mostrar formulari de contacte