Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nou blog sobre la marxa nòrdica al Pirineu

Nou blog sobre la marxa nòrdica al Pirineu

L'Associació Esportiva Nordic Walking Pirineus vol convertir l'espai web en un referent d'aquest esport S'hi pot consultar cursos, activitats, material, vídeos i publicacions, entre d'altres
Marxa Nòrdica
03/11/2011 10:34

L'Associació Esportiva Nordic Walking Pirineus estrena el web-blog Gaudeix de la marxa nòrdica - Nordic Walking. L'espai neix de la renovació d'un antic blog i pretén ser un portal de presentació a la xarxa, "atractiu, modern i renovat, referent de la marxa nòrdica a casa nostra".

En la seva pàgina d'inici s'hi publiquen articles informatius. Així mateix, s'hi pot consultar diverses seccions: qui som, què és la marxa nòrdica, material, aprenentatge, cursos i activitats, calendari, punt de contacte i què és la INWA. El blog també inclou vídeos i publicacions en mitjans de comunicació referents a l'associació, enquestes, Facebook, webs i blogs amics.

L'Associació Esportiva Nordic Walking Pirineus té com a objectiu l'ensenyament del Nordic Walking -o marxa nòrdica- així com la divulgació dels seus beneficis per a la salut i la promoció de la seva pràctica. L'associació està integrada per instructors de Nordic Walking titulats per la INWA (International Nordic Walking Federation) i guies de muntanya UIMLA (Union International Mountain Leaders). A més, disposa d'un equip de treball integrat per professionals de la salut i de l'esport (metges, fisioterapeutes i llicenciats en educació física).

Mostrar formulari de contacte