Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nou caixer automàtic a la Seu per pagar tributs municipals i multes

Nou caixer automàtic a la Seu per pagar tributs municipals i multes

L'Ajuntament urgellenc ha instal·lat el nou servei a l'Oficina d'Atenció Municipal (OAC). Els pagaments es podran efectuar amb el codi de barres de les notificacions o avisos

Caixer automàtic a l'OAC (Foto: Ajuntament de la Seu)
Caixer automàtic a l'OAC (Foto: Ajuntament de la Seu)
27/05/2016 19:55

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha instal·lat al vestíbul de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) un caixer automàtic que permet fer el pagaments de tributs municipals i de les multes imposades per la Policia Municipal.

El servei s'adreça als ciutadans que no tenen domiciliades les taxes locals, com l'IBI, les plusvàlues o l'impost d'ocupació de la via pública, entre d’altres. L'abonament es podrà efectuar amb el codi de barres que porta la notificació o l’avís corresponent.

El regidor d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament urgellenc, Isidor Alberich, ha assenyalat que l’objectiu de la posada en funcionament del caixer automàtic és facilitar al ciutadà els pagaments de manera més còmoda i, alhora, reduir al màxim els cobraments en efectiu”. Segons ha informat el consistori urgellenc, la màquina estarà operativa durant l'horari d’obertura al públic de l’OAC, però es preveu que més endavant pugui també donar servei fora d’aquest horari.

La instal·lació del caixer automàtic ha anat a càrrec de l’empresa Industrial Payment Solutions, i ha tingut un cost de 21.000 euros.

 

 

 

 

Mostrar formulari de contacte