Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nou cicle de xerrades mèdiques amb videoconferència

Nou cicle de xerrades mèdiques amb videoconferència

El sistema permetrà seguir des de la Seu conferències de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona La primera sessió donarà consells a pares novells, aquest dijous al vespre a l'Ajuntament
Jordi Fàbrega i Anna Vives
26/01/2010 16:41

La Seu d'Urgell inicia un innovador cicle de xerrades mèdiques on-line, mitjançant videoconferència. La primera experiència serà aquest dijous a les 8 del vespre, a la sala d'actes de l'Ajuntament, des d'on es podrà seguir la sessió Com sobreviure al primer mes. Consells pràctics per a pares novells, en connexió amb l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

La conferència anirà a càrrec del Cap de Pediatria de Sant Joan de Déu, el doctor Santiago García-Tornel, i serà conduïda pel doctor Jordi Fàbrega, cap de pediatria de la Fundació Sant Hospital de la Seu. Va adreçada específicament a pares, mares i educadors.

El cicle sorgeix del conveni de col•laboració entre el CatSalut, l'ICS, la Fundació Sant Hospital i l'hospital Sant Joan de Déu. Jordi Fàbrega expressa "molta il•lusió" pel fet "que es pugui realitzar una activitat com aquesta des d'aquí" ja que "malgrat la llunyania, és un pas més dins d'aquesta col•laboració entre ambdós hospitals”.

El cap de pediatria del Sant Hospital també ha remarcat que aquestes videoconferències “són molt importants per als propis pediatres que treballem a l’Alt Urgell, com també pels pares i mares del nostre territori, ja que representen un mitjà més per a la promoció de la salut”.

Des del consistori urgellenc, la regidora de Salut, Anna Vives, ha manifestat la seva satisfacció per l’inici d’aquest cicle. “Els pares i les mares urgellencs podran gaudir de conferències de primer nivell sense moure’s de la nostra ciutat. És una activitat molt profitosa que ens demostra la solidesa que ha anat prenent el projecte Pediatria dels Pirineus”.

Mostrar formulari de contacte