Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nou curs de l'AEAU sobre intel·ligència emocional

Nou curs de l'AEAU sobre intel·ligència emocional

La formació es durà a terme del 30 de setembre al 30 d'octubre. Les inscripcions s'han de formalitzar abans del 23 de setembre

Curs de l'AEAU a la Seu sobre intel·ligència emocional
Curs de l'AEAU a la Seu sobre intel·ligència emocional
22/07/2019 19:42

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell (AEAU) organitza del 30 de setembre al 30 d'octubre un curs sobre intel·ligència emocional. La formació estarà dirigida per Cristina Moreno i es durà a terme al Centre Empresarial i Tecnològic de l'Alt Pirineu (CETAP), al carrer Capdevila 29 de la Seu d'Urgell, els dilluns, dimarts i dimecres, de les tres a les cinc de la tarda.

Els continguts del curs inclouen un treball sobre construcció de les emocions, consciència emocional i funció de cada emoció. Igualment, la formació sumarà un apartat dedicat a la intel·ligènci emocional en la nostra vida quotidiana i en les relacions interpersonals. En un altre apartat del curs també es parlarà sobre la relació entre gestió emocional i salut, millora de la comunicació i clima en els equips de treball.

Les persones interessades en el curs poden inscriure's a través del correu electrònic o bé al telèfon 621 224 515. Els tràmits s'han de dur a terme abans del 23 de setembre. El curs, amb una durada total de 30 hores, està subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, el Ministeri de Treball i Pimec.

Mostrar formulari de contacte