Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nou èxit del Trofeu Internacional de Cúrling Vila de Puigcerdà

Nou èxit del Trofeu Internacional de Cúrling Vila de Puigcerdà

L'equip suís Genève Lully guanya el campionat, seguit del suec Sundyberg i l'escocès Gourock. La competició ha comptat amb 24 equips, dels quals 11 catalans
Trofeu Internacional de Cúrling Vila de Puigcerdà 2016
12/10/2016 14:55

Els dies 7, 8 i 9 d’octubre es va celebrar a Puigcerdà l’onzena edició del Trofeu Internacional Vila de Puigcerdà de Cúrling, amb la participació de 24 equips, dels quals 11 catalans. En total van prendre part del torneig combinats de nou nacionalitats diferents, fet que ja posiciona aquest trofeu com un dels més importants del sud d’Europa.

La competició va arrencar el divendres dia 7 a les 16 h de la tarda i es van desenvolupar diverses rondes de partits fins el diumenge dia 9 a les 14:15 h que va tenir lloc la final. Després de tres dies intensos de competició, l’equip Genève Lully va pujar al graó més alt del podi. Els suïssos van estar acompanyats al podi per l’equip suec Sundbyberg i pels escocesos Gourock DW, en segona i tercera posició respectivament. En quart lloc va quedar l'equip català Barcelona Navarro. 

Aquesta edició consolida la competició que va acollir un gran número de nacionalitats participants: EEUU, Escòcia, Suïssa, França, Suècia, Andorra, Mònaco, Euskadi i Catalunya. Tots els participants van destacar l’excel·lent organització del campionat així com el bon estat del gel. Carles de Moxó, president de Cúrling Puigcerdà Pànxing, subratlla que "no es troben gaires bonspiels per Europa i pel món amb una participació de tantes nacionalitats i aquest fet ens fa estar molt contents". Pel que fa als equips catalans, detalla, "la valoració es molt bona, ja que la xifra d'onze equips demostra que la disciplina té bona salut a casa nostra". 

El club local va participar amb quatre equips, dels quals el més ben classificat va ser el Puigcerdà Carlit amb una 11a posició final. L’èxit d’aquesta edició ha estat gràcies a la tasca de tots els membres de Cúrling Puigcerdà Pànxing, així com la inestimable col·laboració del Club Poliesportiu Puigcerdà i també de les institucions que hi donen suport. "Aquest torneig per a Catalunya és molt important perquè posiciona el país en el cúrling a nivell mundial", valora Carles de Moxó, que hi afegeix que "any rere any es treballa perquè la gent torni a Puigcerdà a jugar".


Classificació final

1. Genève Lully
2. Sundbyberg
3. Gourock DW
4. Barcelona Navarro
5. Morges
6. St. Paul CC
7. Sporting L'Olla Pepe
8. Gourock JM
9. Sporting L'Olla Cyril
10. Acura
11. Puigcerdà Carlit
12. Albertville
13. Puigcerdà La Tosa
14. Marseille MCC
15. Barcelona Aparicio
16. Barcelona Hinojosa
17. Harrikada
18. Puigcerdà Puigpedrós
19. Barcelona Morral
20. Barcelona Martín
21. The Roaring Stones
22. Puigcerdà-Mònaco
23. Morges Pilule
24. The Walking Stones 

Mostrar formulari de contacte