Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nou lliurament gratuït de mascaretes i gel hidroalcohòlic per a comerços i empreses de la Seu

Nou lliurament gratuït de mascaretes i gel hidroalcohòlic per a comerços i empreses de la Seu

L'Ajuntament urgellenc farà el repartiment aquest dijous, a la Sala de Sant Domènec. Se'n poden beneficiar els negocis que no van poder recollir el material de protecció la setmana passada

Entrega de mascaretes i hidrogel a la Sala de Sant Domènec
Entrega de mascaretes i hidrogel a la Sala de Sant Domènec
02/06/2020 17:57

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell tornarà a lliurar aquest dijous, de manera gratuïta, mascaretes FFP2 i gel hidroalcohòlic als comerços, establiments i empreses de la ciutat que no van poder recollir el material la setmana passada. El nou lliurament es farà a la Sala de Sant Domènec de les 9 del matí a les 2 del migdia.

En total s'entregaran 3 mascaretes FFP2 i un litre de gel hidroalcohòlic per negoci. Les empreses amb més de cinc treballadors rebran 5 mascaretes.

L'acció per abastir de mascaretes i gel hidroalcohòlic el sector comercial de la capital de l'Alt Urgell va fer-se el passat 27, 28 i 29 de maig. El consistori va convocar els membres de l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell, l’Associació del Casc Antic, la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell i el col·lectiu Menja’t l’Alt Urgell, a més dels socis de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell, els establiments turístics i de restauració.

Tanmateix, el consistori urgellenc recorda que els comerços, establiments o empreses que no estiguin associats a cap entitat dels diferents sectors també poden recollir el material de forma gratuïta.

Sense acreditació

En el moment de recollir les mascaretes i el gel no cal cap acreditació. Només es demanen les dades de l’empresa per fer la comprovació de la informació obtinguda prèviament.

Mostrar formulari de contacte