Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nou pas en l'elaboració del Pla Local de Joventut 2012-2015

Nou pas en l'elaboració del Pla Local de Joventut 2012-2015

Tècnics de l'Ajuntament de la Seu i del Consell Comarcal de l'Alt Urgell han participat en un grup de discussió L'objectiu de la trobada ha estat posar en comú accions dirigides als joves urgellencs
Pla Local Joventut - Reunió tècnics
03/02/2012 17:39

El centre cívic l'Escorxador de la Seu d'Urgell ha acollit aquest divendres un nou grup de discussió per a l'elaboració del Pla Local de Joventut 2012-2015. En aquesta nova reunió hi han participat tècnics de l'Ajuntament de la Seu i del Consell Comarcal de l'Alt Urgell amb l'objectiu de posar en comú accions dirigides als joves urgellencs.

En aquest sentit, des de la regidoria de Joventut del consistori de la Seu s'ha remarcat que per obtenir un Pla Local de Joventut que atengui el col.lectiu de forma global s'ha de fer "des de la transversalitat, tant en la gestió com en la seva organització". És per aquest motiu que s'ha volgut comptar amb els responsables de les àrees de cultura, ensenyament, esports, promoció econòmica i serveis socials, entre d'altres, "per convidar-los a fer aportacions al projecte".

El nou grup de discussió se suma al procés participatiu iniciat recentment amb una vintena de joves urgellencs, que van plantejar les seves opinions sobre els temes que més els afecten.

Pla Local de Joventut 2012-2015

El Pla Local de Joventut vol recollir totes les accions específicament adreçades als joves de la Seu d'Urgell fins a finals del 2015. "Vol ser un projecte integral que garanteixi que des de tots els àmbits de la gestió municipal es desenvolupin programes i serveis adreçats als joves de la nostra ciutat", s'asssenyala.

A més a més, el Pla Local de Joventut pretén inventariar, ordenar i visualitzar les actuacions que puguin donar resposta a les necessitats i aspiracions del jovent urgellenc.

Mostrar formulari de contacte